معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشكی تهران:

مهاجرت و انصراف دانشجویان و فارغ التحصیلان علوم پزشكی را هر سه ماه یكبار گزارش می دهیم

مهاجرت و انصراف دانشجویان و فارغ التحصیلان علوم پزشكی را هر سه ماه یكبار گزارش می دهیم

به گزارش پی اچ پی و جی کوئری معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: این دانشگاه هر سه ماه یکبار گزارشی درباره مهاجرت و انصراف دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های علوم پزشکی به وزارت بهداشت ارسال می کند.


به گزارش پی اچ پی و جی کوئری به نقل از ایسنا، دکتر امیرعلی سهراب پور، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور در یکی از سلسله گفت وگوهای مدوتاک که به همت کانون مطالعات اجتماعی معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران برگزار می گردد به عرضه چاره ها و پیشنهادها برای بهبود شرایط دستیاران دوره تخصص پرداخت.
شکل گیری صندوقی برای پشتیبانی از رزیدنت ها با مشارکت فارغ التحصیلان، خیرین و... از پیشنهادهای معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران بود. سهراب پور در اینباره اظهار داشت: با بودجه اولیه ای با حدود 50 میلیارد تومان میتوان برای رزیدنت های سال چهارم یک حقوق ماهانه و البته به صورت قرض در نظر گرفت که دستیاران بتوانند پس از گذراندن طرح خود، این کمک هزینه دریافتی را به صندوق بازگردانند. طبیعتا خود دانشجویان به خاطر این که کمک ها را در دوران سخت رزیدنتی دریافت کرده اند حاضر خواهند بود که به صورت داوطلبانه مبلغی بیشتر از آنچه دریافت کرده اند را به صندوق باز گردانند تا از این طریق به سایر دستیاران دوره تخصص هم کمک گردد.
سهراب پور سپس بر ضرورت پرداخت بخشی از کارانه ها به دستیاران و فلوشیپ ها تاکید نمود. او ضمن اشاره به جلسات و گفت وگوهایی که بین مسؤلان کشور درباره مشکلات رزیدنت ها برگزار شده است اظهار داشت: در یکی از جلسات که نمایندگان مجلس و 20 نفر از اعضای هیات علمی حضور داشتند، نمایندگان مجلس به دلیل توجیه نبودن، به دنبال کاهش حقوق اساتید دانشگاه بودند که بعد از صحبت های انجام شده، این اتفاق رخ نداد.
وی همینطور ضمن اشاره به مهاجرت فارغ التحصیلان رشته های پزشکی به واسطه شرایط دشوار و گاها ستم های موجود اظهار داشت: قانون الزامی در طرح ها، سهمیه ها و... همچون مواردی هستند که دانشجویان را دلسرد می کند.
سهراب پور اظهار داشت: بعنوان معاون آموزشی دانشگاه در جریان موج مهاجرت دانشجویان و فارغ التحصیلان پزشکی هستم. ما هر سه ماه یکبار، گزارشی از وضعیت دانشجویان انصرافی و افرادی که مهاجرت کرده اند دریافت و سپس آنرا به وزارت بهداشت هم ارسال می کنیم؛ بدین سان این گونه نیست که وزارت بهداشت در جریان این امور نباشد.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تکیه بر شکل گیری شورای صنفی دستیاران برای عرضه راهکار به وزارت بهداشت در مورد مسائل در ارتباط با رزیدنت ها اظهار داشت: در خیلی از موارد وزارت بهداشت بر ضرورت یک اصل کلی آگاهی دارد اما از طریق های منتج به آن اصل آگاه نیست، که با شکل گیری یک شورای صنفی میتوان به رقم خوردن اتفاقات مثبت کمک کرد. البته قانون کار، بیمه و... همچون تغییراتی هستند که در این خصوص در نظر گرفته شده اند اما هنوز قطعی نیستند.
او در انتها موج هایی که به تازگی با هشتگ های #منرزیدنتهستم و #ازرزیدنتبگو در شبکه های اجتماعی شکل گرفته را با تأثیر کوتاه مدت توصیف کرد و اظهار داشت: چاره بلندمدت در این حوزه پیگیری وضعیت این قشر به صورت مستمر از جانب شورای صنفی دستیاران است.
گفتنی است سلسله برنامه های Medu Talk به همت کانون مطالعات اجتماعی معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران به صورت برنامه زنده اینستاگرامی، شنبه ها و یکشنبه ها ساعت ۲۱ شب از صفحه “جوانه جهاد” پخش می شود و حضور برای عموم مخاطبین آزاد است.




منبع:

1400/03/30
17:44:03
5.0 / 5
1214
تگهای خبر: اینستاگرام , بیمه , تخصص , كشور
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۵